Flickorna Kanold 15 års jubileum
Detta skall firas med våra jubileumspraliner i en vacker specialkomponerad ask för just detta tillfälle. Asken är fylld med överaskande nyheter och gamla klassikerfavoriter som har tillverkats under de gångna åren. Samtidigt har Jeanna kanold tagit fram nya smaker på sin choklad serie. Dessa presenteras under Göteborgs Choklad & Delikatessfestival tillsammans med massor av andra spännande smak sensationer.

15 år av choklad historia
1998 var året Jeanna Kanold tog över butiken i Victoriapassagen som fick namnet Flickorna Kanold. Chokladtillverkningen startade i liten skala i butikens källare. Hon gjorde allt själv, så fort hon hörde någon komma in i butiken ropade hon upp genom luckan i golvet och lämnade sin chokladsmet för att hjälpa sina kunder. Nu 15 år senare har butiken fått en systerbutik i Saluhallen med tillhörande chokladfabrik där nyfikna åskådare kan följa med under tillverkningen av de läckra praliner och få samtidigt lära sig lite om hantverket.

Choklad VIP
Vi ger våra stamkunder en extra guldkant. För varje inköp du gör över 300:- får du en markering på ditt VIP-kort, när kortet är fullt bjuder vi på en liten ask med dina favorit praliner. Erbjudandet gäller endast privatpersoner och endast ett kort per köptillfälle. Erbjudandet kan EJ kombineras. För att du skall slippa bära omkring på ditt kort, förvaras ditt kort säkert och lätt hos en av våra butiker. Kom ihåg att alltid göra dina inköp i den butik där ditt kort finns.