Svar på ofta förekommande frågor

 

Jag har fått en felaktig vara, vad gör jag?

Vi är stolta över våra fina produkter och vill att våra kunder ska bli helt nöjda. Vi lämnar därför smakgaranti på alla våra produkter, om olyckan skulle vara framme. Om du har fått en felaktig vara, ber vi dig att skicka tillbaka varan, tillsammans med kvitto i orginal förpackningen och ett meddelande med namn, adress och information om vad som är felaktigt. Vi ersätter givetvis med en felfri vara samt kompenserar för fraktutlägg, och lite extra som tack för hjälpen. 

Hur förvarar jag min choklad?

Choklad är gjord av finaste råvarorna. Alla chokladprodukter kan påverkas av värme, kyla och luftfuktighet. Choklad skall förvaras mörkt och svalt, mellan 15-17° dock EJ i kylskåp. Kyla och värme kan påverka chokladens utseende. En grå hinna kan uppstå på chokladen av skiftande temperaturer, dock påverkar detta EJ smaken. Vid rätt förvaring är praliner och tryfflar hållbara upp till 3 veckor, på chokladkakor står bäst före-datumet på förpackningen. 

 

Var kommer företagsnamnet Flickorna Kanold ifrån?

Om man startar en chokladbutik med egen tillverkning och är gift med en man som är barnbarnsbarn till en av landets största konfektyrstillverkare genom tiderna, Bröderna Kanold, så blundar man såklart inte för det. Jag ville plocka upp en bit historia, men samtidigt göra den till min egen. Därför fick det nya Kanold bli Flickorna Kanold.

 


 

Fick du inte svar på dina frågor?

Kontakta oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.